Selamat datang. Ini adalah demo website. Scroll bawah untuk dapatkan view bagaimana website anda kami akan designkan. 

Pilih pakej dan tempah sekarang

3 box di atas kita akan sebutkan Unique Selling Point (USP) mengenai bisnes anda. Contohnya seperti Free Shipping, Dapat Free Gift atau apa-apa saja yang membuktikan bisnes anda unik di mata pelanggan. Gambar dan copywriting kami akan sediakan sekali.

Siapa Saya?

Di sini anda ceritakan siapa anda, bagaimana anda memulakan bisnes ini, apa pengalaman jatuh bangun anda dan apa yang anda cuba bantu pelanggan anda untuk selesaikan masalah mereka. 

Boleh gunakan ayat yang bersahaja atau ayat skema terpulang kepada cara anda memposisikan bisnes anda kepada prospek/pelanggan

Masukkan gambar profesional anda di ruangan sini 

Produk Saya

Sila cuba klik pada setiap produk untuk mendapatkan gambaran bagaimana produk anda akan diletakkan di dalam website ni. Anda boleh upload produk yang mempunyai pelbagai variasi seperti warna, size, perisa, dan lain-lain.  Anda boleh Add to Cart, dan teruskan buat pembelian untuk lihat bagaimana email yang akan diterima sebagai pembeli jika membeli di sini. 

Ini yang Anda dapat

Inilah website yang anda akan dapat bila tempah dengan kami. Layout yang ringan dan senang guna oleh pelanggan menjadikan kenapa ramai pelanggan suka beli barangan anda. Tak perlu fancy mancy. Yang penting easy to use. Dan kami beri jaminan kepada anda 99.99% tiada downtime untuk website anda walaupun anda melakukan promosi secara besar-besaran. 

Best kan?

Banyak perkara yang anda boleh buat. Dalam kedaionlineanda.com telah disediakan dengan sistem urus pelanggan, tempahan pelanggan, email notifikasi pembelian, payment gateway yang cas transaksi boleh dicas kepada pelanggan, dan paling penting, tempahan anda siap dalam 48 JAM saja.

Pelanggan K.O.A

Klik pada logo di bawah untuk melihat secara ‘live’ website klien yang telah kami siapkan untuk inspirasi anda

Cara Tempah

Buat Tempahan

Terus klik butang "Tempah Sekarang" di bawah dan buat bayaran. Anda akan menerima resit tempahan. Payment Gateway dikuasakan oleh Bizapp Ecommerce Sdn Bhd

Isi Online Form

Setelah pembayaran berjaya, anda akan di bawa ke sistem borang tempahan. Sila isikan semua maklumat yang kami perlukan secepat mungkin.

Tunggu 48 Jam

Website anda telah siap! Atau kami pulangkan wang anda tanpa banyak soal jika lebih daripada 48 jam. Senang dan cepat bukan?

Hai, Saya Naim yahaya

2020 masuk tahun ke 6 saya menjalankan bisnes dalam bidang Website Development. Pelbagai jenis perniagaan yang telah saya jumpa dan bantu untuk membentuk jualan yang lebih automatik di dalam website. 

Dan saya tidak akan tinggalkan anda keseorangan setelah website anda siap. Jika anda memerlukan sebarang pandangan untuk membantu kepada jualan yang lebih optimum di dalam website, saya sedia membantu. 

Pakej yang disediakan

Scroll to Top