LAGI 5 HARI, ANDA BOLEH DAPAT ALAT AJAIB UNTUK BUAT JUALAN YANG AUTOMATIK DI WEBSITE

Tonton video di bawah sekarang!

Play Video

Adakah anda mempunyai 6 masalah di bawah tentang website anda?

Tak Pandai Buat

Ini masalah paling kritikal. Kita boleh belajar, tetapi untuk pandai perlukan latihan dan pengalaman. 

Try Tapi Tak Jadi

Dah try follow ikut instruction. Tapi masih tak jadi. Sedangkan, ada banyak lagi aspek yang kena perhalusi.

Copywriting Tak Pandai

Even dah pandai setting semua pun, copywriting pulak tersangkut. Tak cukup faham lagi bahasa pelanggan.

Perlukan Automation

Buat masa sekarang semua dah ok. Cuma belum automate 100% yang masih menyebabkan tak boleh growth dengan baik 🙁

Tak Larat Manual

Ads ok, semua perform. Tapi untuk entertain client masih buat manual. Bukan tak bersyukur, tapi dah tak larat kan. 

Silap Hire

Dah pernah hire somebody sebelum ni, tapi result tak seperti yang diharapkan. Malah, taknak tolong adjust lagi sampai jadi. 

Jangan Risau.
Kalau ini masalah anda Saya boleh faham sebab,
ini yang ramai klien saya ceritakan ..

Memperkenalkan..
Servis Salesman Automation (SSA)

Servis ini adalah ‘Handmade Solution‘ yang akan bantu anda untuk ada sebuah website yang terbukti mampu untuk menjadi salesman produk anda 24 jam tanpa henti. 

Paling best, ini bukan template atau anda kena buat sendiri. Ini adalah servis ‘custom made’ khusus untuk bisnes anda sahaja PADA HARGA RUGI KALAU TAK BUAT!

Dengan servis ini, anda akan dapat sebuah website berkonsepkan Landing Page, yang dilengkapi dengan struktur copywriting yang padu, dan Call to Action yang jelas. Pelanggan anda juga boleh terus membuat pembayaran di dalam website TANPA perlu add to cart atau ke page lain. Semua di dalam 1 page sahaja. 

Kelebihan Servis yang custom made berbanding pakai template seperti yang SSA Tawarkan.

Anda Jimat 120 Jam

5 hari tempoh masa untuk saya siapkan website anda menjadikan masa anda jimat lebih 120 jam. Fair enough bukan 😁

Result Proven!

Hasil kerja saya atas izin Allah terbukti berhasil. Jangan risau, even tak jadi pun, kita adjust dan ikhtiarkan sampai jadi tanpa prejudis!

Tiada Kos Tambahan

Ya ini saya sangat confirm. Harga di bawah memang satu harga saja dan tiada sebarang kos tambahan. Jangan risau

Semua All-in

Bermaksud, bukan setakat website saja anda akan dapat. Sistem automasi terus ke sistem kurier anda juga disediakan. 

Fokus Untuk Growth

Sediakan marketing material sahaja untuk saya buatkan website yang insyallah converted! Anda dah boleh fokus untuk kembangkan bisnes

Cuci Tangan

Tak perlu tahu semua benda. Cukup anda faham apa yang anda, anda dah cuci tangan. Biar saya setupkan semua untuk anda. 

Siapa Kami dan bagaimana kami boleh bantu anda..

Hai semua, saya Naim Yahaya, Pengasas kepada servis KedaiOnlineAnda.com . 

Oh gambar ini sewaktu di dalam slot tajaan B’Frenz TV Al-Hijrah. Syarikat saya merupakan syarikat pembangun website yang pertama di Malaysia mempromosikan servis membuat website di dalam TV. 

Jadi saya amat serius dalam membantu anda untuk mendapatkan rentak jualan yang lebih baik dengan menggunakan Servis SSA

Tambahan lagi, pada 2019, saya dinobatkan sebagai pemenang Malaysia Website Award dalam kategori Commercial Website mengalahkan 23 pesaing lain. 

Dengan penghargaan seperti ini, saya lebih komited dalam memberikan servis yang tidak akan berbelah bagi pada anda supaya jualan bisnes anda lebih meningkat dengan mempunyai website yang boleh menjadi alat jualan yang lebih automatik. 

Antara hasil Website Klien kami yang mengambil servis sSA.

Apa yang anda akan dapat dalam servis sSA ini?

Website + Domain + Hosting

Cth domain: bisnessaya.com dan hosting (tempat simpan data website) semua akan disediakan sekali. Akses juga akan turut diberikan. Semua milik anda. 

Copywriting Audit

Kami buatkan semua copywriting. Jika tak convert, kami akan adjust semula sampai jumpa yang converted. Unlimited audit!

Custom Design

Jangan risau. Website anda takkan sama dengan pesaing anda mahupun entiti lain. Website anda akan direka eksklusif mengikut niche bisnes masing-masing

Tutorial Urus Website + Order

Ini paling mustahak. Lepas kami handover kan website, kami akan sediakan tutorial sekali bagaimana untuk anda urus website ini. Jangan risau. Ada soalan terus boleh PM

Payment Gateway

Kami tolong setupkan sekali payment gateway untuk anda sama ada anda mahukan sekali kad debit/kredit atau FPX Online Banking sahaja.

Sistem Upsell

Kami pasangkan sistem upsell dalam landing page ini. Jika anda mempunyai sebarang barangan untuk add on dalam landing page sebelum pelanggan membuat pembayaran, sistem ini amat berguna!

Sistem Replicate

Sistem ini membolehkan website landing page di salin semula ke website lain atau domain lain. Bermaksud, mungkin anda akan mempunyai 5 domain berbeza, tetapi kandungan website yang sama. Boleh digunakan juga untuk berikan website pada ejen/stokis.

Sync Order

Ini paling best! Walaupun anda mempunyai banyak website, semua tempahan yang berlaku di dalam website lain-lain tersebut akan terus sync ke dalam website HQ tanpa anda perlu buka satu-satu website. Ini yang paling pelanggan saya suka.

Dah Sedia untuk Selesaikan Masalah Anda?

Hari ini ada berita baik untuk anda. Kami jarang bagi offer ni tapi untuk anda, jika anda dapatkan hari ini, kami akan berikan 2 FREE GIFT pada harga RM450 secara PERCUMA!

Whatsapp Order Notification selama 6 bulan percuma. Harga asal rM360

Sistem ini membolehkan anda menghantar status tempahan terus ke Whatsapp Pelanggan beserta Tracking Number. Sekali setup dan automatik kesemuanya.

Dan yang paling best sekali adalah.....

SISTEM INTEGRASI DENGAN KURIER ANDA SECARA AUTOMATIK TERUS DARI WEBSITE. 
harga Asal RM270

DUA BONUS DI ATAS ADALAH PERCUMA !

jADI UNTUK HARI NI,
KHAS UNTUK ANDA,

JIMAT 33.1%

hanya RM2990 RM1999 Sahaja!

TERMASUK SEMUA YANG DINYATAKAN DI ATAS TADI

jom kita tengok hasil jualan yang Klien telah buat..

JUAL SELUAR

JUAL KURMA

JUAL AL-QURAN

JUAL BLOUSE

JUAL RADIO ZIKIR

JUAL SUSU

Diskaun 67% Servis Salesman Automation (SSA) Terhad Untuk Hari Ini 17th September 2021 sehingga jam 12 malam sahaja!

Harga akan kembali ke RM2990 bila KUOTA DAH PENUH

Soalan Lazim

Berikut adalah soalan lazim untuk membantu anda membuat keputusan sebelum menempah Servis Salesman Automation (SSA) kami.

Selepas pembayaran telah dibuat, anda akan di bawa ke halaman page seterusnya untuk mengisi borang maklumat perniagaan. Setelah anda hantar semula borang tersebut, kami akan mulakan setup website anda. 

Boleh disimpan terlebih dahulu dan maklumkan jika ingin digunakan kembali. 

Tempoh siap maksimum adalah 5 hari bekerja atau lebih awal selepas semua informasi diberikan di dalam borang.

Sudah tentu kami ada sediakan! Klik di sini untuk pertanyaan lanjut.

Ya. Selepas siap, anda boleh dapatkan bantuan support kami selama sebulan. Tamat sebulan anda boleh pilih untuk sambung atau tidak servis support kami dengan bayaran serendah RM100/sebulan.

MAAF. Hanya sekali bayaran sahaja diterima. 

Tiada Cas Tersembunyi

1 harga dengan semua fungsi di atas

Jaminan Kualiti Kerja

Kami akan buat sampai jadi

Money Back Guarantee

Jika terbukti kami tak buat kerja

© Hak Cipta Terpelihara 2020 | NN Digital Asia Sdn Bhd | (1311788-A)

21-2F, LGSB 1/4, Pusat Komersial LGSB, Off Jalan Hospital, 47000 Sungai Buloh Selangor
hola@kedaionlineanda.com | +60 11 6455 6576

Scroll to Top